Over ons

about us combine 1

Over ons

DGT- zorg is een professioneel bedrijf, met veel kennis en ervaring. Eigenaren van DGT Zorg zijn Omar Ahbouk en Lieselot Kerssen. Omar werkt al 25 jaar in de zorg en heeft met vele verschillende doelgroepen gewerkt in de (jeugd)hulpverlening. Omar is binnen DGT Zorg de zorg- coördinator en zorgt voor een juiste inzet van begeleiding en zorg.

Lieselot werkt al 20 jaar in diverse aandachtswijken op het gebied van groot stedelijke problematiek in het sociale domein. Lieselot is binnen DGT Zorg accountmanager en zorgt voor de contacten met gemeente, zorgpartijen, partners en het zakelijk gebeuren binnen DGT Zorg.

Contact
DGT Zorg
DGT Zorg
  • Onze medewerkers voeren hun werk zo goed mogelijk uit. Toch kan het gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent over onze dienstverlening. Meld dit dan zo snel mogelijk bij ons zodat we samen kunnen bekijken hoe we dit kunnen oplossen. In onze klachtenprocedure vindt je meer informatie over hoe we met klachten omgaan.
  • Wachttijd: Op dit moment hebben we geen of nauwelijks wachttijd. Nadat we je aanvraag ontvangen hebben nemen we uiterlijk na 3 werkdagen contact met je op om de mogelijkheden voor zorgverlenging te bespreken. Onze begeleide en beschermde woonvorm is nog in ontwikkeling, dus hier geldt wel een wachttijd.
  • Privacy: binnen DGT Zorg gaan we zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om. Heb je hier vragen over, dan sturen we je graag ons privacy-protocol toe.
  • Werkgebied: wij werken vanuit Arnhem en leveren zorg in het gebied wat ongeveer loopt van Nijmegen/ Ede/ Apeldoorn/ Deventer/Doetinchem.

Beiden werken we met en vanuit een interculturele achtergrond en doelgroep. We hebben veel kennis van de straatcultuur en de rol daarin van macho en groepsgedrag. We hebben DGT Zorg opgericht vanuit onze gezamenlijke maatschappelijke gedrevenheid en passie om bij elke persoon het beste van zijn/haar talenten naar boven te halen. Vanuit DGT Zorg vinden we het leveren van een goede kwaliteit van zorg van groot belang. We werken met goed opgeleide zorgprofessionals (zowel MBO als HBO), bij jeugd maken we gebruik van een orthopedagoog (Jennet Ahbouk). Verder besteden we veel aandacht aan zaken als een kwaliteitsmanagementsysteem, werken we continu aan verbetering en verwachten we in de loop van 2023 het HKZ keurmerk voor kleine organisaties te halen.

DGT Zorg
DGT Zorg
DGT Zorg
DGT Zorg